Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Amasya’da 2 metre boyunda 70 kilo ağırlığında balık tutuldu

Bölgesel 18.02.2024 - 12:50, Güncelleme: 18.02.2024 - 12:50 2119+ kez okundu.
 

Amasya’da 2 metre boyunda 70 kilo ağırlığında balık tutuldu

Amasya Yeşilırmak’ta 2 metre 10 santimetre boyunca 70 kilo ağırlığında yayın balığı tutuldu.
Uzun uğraşlar sonucu Amasya Yeşilırmak Ziyaret mevkiinde balıkçı Haydar Tanrıverdi ve arkadaşı tarafından tutuldu. Balığı tutan Haydar Tanrıverdi, balığı Yeşilırmak'tan tuttuğunu söyleyerek “Tutmak biraz zor oldu ama. Bunu buraya astık, sergiledikten sonra kilosunu 420 liradan satacağız. Kilosu 70, boyu da 2 metre 10 cm" dedi.     Amasya’da öğrenci olan Ahmet Akdeniz, ilk defa böyle bir balık gördüğünü ifade ederek şunları söyledi: "Canlı olarak ilk defa böyle bir balık gördüm. İnternette görmüştüm ama. Hayatımda ilk defa böyle bir balık gördüm. 2 metre 10 cm olduğunu söylediler. Kilosu da 75 kilo civarında hatta daha fazla da olabilir. Baya büyük yani ihtişamlı bir balık.” Bir süre sergilenen balık parçalanarak kilosu 420 liradan satılacak.  HABER: UMUT YEŞİLYURT
Amasya Yeşilırmak’ta 2 metre 10 santimetre boyunca 70 kilo ağırlığında yayın balığı tutuldu.

Uzun uğraşlar sonucu Amasya Yeşilırmak Ziyaret mevkiinde balıkçı Haydar Tanrıverdi ve arkadaşı tarafından tutuldu.

Balığı tutan Haydar Tanrıverdi, balığı Yeşilırmak'tan tuttuğunu söyleyerek “Tutmak biraz zor oldu ama. Bunu buraya astık, sergiledikten sonra kilosunu 420 liradan satacağız. Kilosu 70, boyu da 2 metre 10 cm" dedi.

 

Amasya’da 2 metre boyunda 70 kilo ağırlığında balık tutuldu

 

Amasya’da öğrenci olan Ahmet Akdeniz, ilk defa böyle bir balık gördüğünü ifade ederek şunları söyledi:

"Canlı olarak ilk defa böyle bir balık gördüm. İnternette görmüştüm ama. Hayatımda ilk defa böyle bir balık gördüm. 2 metre 10 cm olduğunu söylediler. Kilosu da 75 kilo civarında hatta daha fazla da olabilir. Baya büyük yani ihtişamlı bir balık.”

Bir süre sergilenen balık parçalanarak kilosu 420 liradan satılacak. 

HABER: UMUT YEŞİLYURT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.