Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN ÜÇOK, “EN DEĞERLİ YATIRIM GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLERİMİZEDİR.”

Bölgesel 27.07.2023 - 14:40, Güncelleme: 27.07.2023 - 14:40 2527+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÜÇOK, “EN DEĞERLİ YATIRIM GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLERİMİZEDİR.”

BAŞKAN ÜÇOK, “EN DEĞERLİ YATIRIM GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLERİMİZEDİR.
”-Suluova Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Üçok, Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenecek olan Yaz Spor Okulunu ziyaret etti. 7 Temmuz 2023 tarihinde başlayan ve Suluova Sentetik Çim Sahada Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat:17.00-19.00 arasında yürütülen Belediyespor yaz spor okulunun futbol branşındaki antrenmanları ziyaret eden Başkan Fatih Üçok, kulüp yöneticileri ile antrenörlerden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel olarak yaz spor okulu açtıklarını belirten Başkan Üçok, yaz tatillerini verimli değerlendirmeleri adına ilçemiz çocuk ve gençlerine yönelik kursları düzenlediklerini, futbol, güreş ve Taekwondo branşlarında açılan yaz spor okuluna ilk günden itibgaren yoğun ilgi olduğunu söyledi. İlçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra yarınımızın büyüğü ve geleceğimizin teminatı olan ilçemiz çocuk ve gençlerine de sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda bir çok yatırım yaptıklarını, bunların yanı sıra çeşitli kurslar açtıklarını, amaçlarının eğitim çağındaki yaklaşık 10 bin civarındaki çocuk ve gencimizi daha yetkin ve yeterli, daha sağlıklı ve daha donanımlı yetiştirmek, kötü çevre ve alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak ve yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmak olduğunu kaydetti. En kıymetli yatırımın geleceğimiz olan gençlerimize yapılan yatırım olduğuna dikkat çeken Başkan Üçok, ilçemiz gençlerine inanmaya, güvenmeye ve yatırımlar yapmaya, bu kapsamda binlerce çocuk ve gencimize nitelikli spor yapma imkan ve de fırsatı sunmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyaretinde Kulüp Yöneticileri ile antrenörlere emekleri için teşekkür eden Başkan Üçok, yaz spor okuluna katılan sporcularla sohbetlerde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Kulüp Yöneticileri ile antrenör ve sporcular da katkı ve destekleri için Başkan Üçok’a teşekkür etti. Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan
BAŞKAN ÜÇOK, “EN DEĞERLİ YATIRIM GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLERİMİZEDİR.

”-Suluova Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Üçok, Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenecek olan Yaz Spor Okulunu ziyaret etti. 7 Temmuz 2023 tarihinde başlayan ve Suluova Sentetik Çim Sahada Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat:17.00-19.00 arasında yürütülen Belediyespor yaz spor okulunun futbol branşındaki antrenmanları ziyaret eden Başkan Fatih Üçok, kulüp yöneticileri ile antrenörlerden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel olarak yaz spor okulu açtıklarını belirten Başkan Üçok, yaz tatillerini verimli değerlendirmeleri adına ilçemiz çocuk ve gençlerine yönelik kursları düzenlediklerini, futbol, güreş ve Taekwondo branşlarında açılan yaz spor okuluna ilk günden itibgaren yoğun ilgi olduğunu söyledi. İlçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra yarınımızın büyüğü ve geleceğimizin teminatı olan ilçemiz çocuk ve gençlerine de sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda bir çok yatırım yaptıklarını, bunların yanı sıra çeşitli kurslar açtıklarını, amaçlarının eğitim çağındaki yaklaşık 10 bin civarındaki çocuk ve gencimizi daha yetkin ve yeterli, daha sağlıklı ve daha donanımlı yetiştirmek, kötü çevre ve alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak ve yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmak olduğunu kaydetti. En kıymetli yatırımın geleceğimiz olan gençlerimize yapılan yatırım olduğuna dikkat çeken Başkan Üçok, ilçemiz gençlerine inanmaya, güvenmeye ve yatırımlar yapmaya, bu kapsamda binlerce çocuk ve gencimize nitelikli spor yapma imkan ve de fırsatı sunmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyaretinde Kulüp Yöneticileri ile antrenörlere emekleri için teşekkür eden Başkan Üçok, yaz spor okuluna katılan sporcularla sohbetlerde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Kulüp Yöneticileri ile antrenör ve sporcular da katkı ve destekleri için Başkan Üçok’a teşekkür etti.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.