Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP SULUOVA ADAYI RIFAT UZUN, MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Bölgesel 18.02.2024 - 12:24, Güncelleme: 18.02.2024 - 12:24 1905+ kez okundu.
 

MHP SULUOVA ADAYI RIFAT UZUN, MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ’Nİ ZİYARET ETTİ

MHP SULUOVA ADAYI RIFAT UZUN, MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ’Nİ ZİYARET ETTİ
MHP Genel Merkezi tarafından 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Suluova Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan MHP eski İlçe Başkanı Rıfat Uzun beraberindeki İlçe Başkanı Adem Doyuran ve parti teşkilatı ile birlikte Suluova Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Engin Günaydın’dan çalışmaları hakkında bilgiler alan MHP Adayı Rıfat Uzun, 31 Mart‘da seçilmesi halinde tüm kurum, kuruluş ve halkla istişareler yaparak Suluova’ya ve hemşerilerine yönelik hayata geçirmeyi planladıkları hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Suluova’ya hizmet etme adına sorumluluk aldığını belirten Rıfat Uzun; “bu doğrultuda ayırmadan ve ayrışmadan Suluova için canla başla çalışacağımıza söz verdik.” Dedi. Nakliye esnafının ailelerinin nafakasını kazanmak için zor şartlar altında ülkenin yükünü taşıdıklarını hatırlatan Rıfat Uzun; “Sektörde üyelerine verdiği destek ile Suluova nakliye ticaretinde Türkiye’nin payının artması; Türkiye’den giden ve Türkiye’ye gelen taşımacılığın Suluova Nakliyecileri eliyle yapılmasını hedefleyen, bunun için nakliyecilerimizin hizmet koşullarını iyileştirmek adına aksiyon alan Suluova Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi dernek yönetimine ilçemize sağladıkları katkıdan dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Çözüm yolları hakkında sohbet ettik.” Diye kaydetti. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerinden desteklerini talep eden MHP Adayı Rıfat Uzun, seçilmesi halinde ortak akılla hareket ederek, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Suluova’nın gelişimi ve halkın refahı için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. MHP Adayı Rıfat Uzun, seçim çalışmaları kapsamında kurum, kuruluş, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürerek hayata geçirmeyi planladığı yönetim tarzı ile hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulunup destek talebinde bulunuyor. Kaynak: Suluovayenihabergazetesi.com-AA/Murat Arslan
MHP SULUOVA ADAYI RIFAT UZUN, MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ’Nİ ZİYARET ETTİ

MHP Genel Merkezi tarafından 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Suluova Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan MHP eski İlçe Başkanı Rıfat Uzun beraberindeki İlçe Başkanı Adem Doyuran ve parti teşkilatı ile birlikte Suluova Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Kooperatif Başkanı Engin Günaydın’dan çalışmaları hakkında bilgiler alan MHP Adayı Rıfat Uzun, 31 Mart‘da seçilmesi halinde tüm kurum, kuruluş ve halkla istişareler yaparak Suluova’ya ve hemşerilerine yönelik hayata geçirmeyi planladıkları hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Suluova’ya hizmet etme adına sorumluluk aldığını belirten Rıfat Uzun; “bu doğrultuda ayırmadan ve ayrışmadan Suluova için canla başla çalışacağımıza söz verdik.” Dedi.

Nakliye esnafının ailelerinin nafakasını kazanmak için zor şartlar altında ülkenin yükünü taşıdıklarını hatırlatan Rıfat Uzun; “Sektörde üyelerine verdiği destek ile Suluova nakliye ticaretinde Türkiye’nin payının artması; Türkiye’den giden ve Türkiye’ye gelen taşımacılığın Suluova Nakliyecileri eliyle yapılmasını hedefleyen, bunun için nakliyecilerimizin hizmet koşullarını iyileştirmek adına aksiyon alan Suluova Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi dernek yönetimine ilçemize sağladıkları katkıdan dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Çözüm yolları hakkında sohbet ettik.” Diye kaydetti.

Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerinden desteklerini talep eden MHP Adayı Rıfat Uzun, seçilmesi halinde ortak akılla hareket ederek, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Suluova’nın gelişimi ve halkın refahı için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

MHP Adayı Rıfat Uzun, seçim çalışmaları kapsamında kurum, kuruluş, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürerek hayata geçirmeyi planladığı yönetim tarzı ile hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulunup destek talebinde bulunuyor.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi.com-AA/Murat Arslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.