Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖRNEK KAN BAĞIŞÇI ALTIN MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Sağlık 18.02.2024 - 12:39, Güncelleme: 18.02.2024 - 12:39 2127+ kez okundu.
 

ÖRNEK KAN BAĞIŞÇI ALTIN MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

ÖRNEK KAN BAĞIŞÇI ALTIN MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.
Bugüne kadar 45 ünite kan bağışında bulunan Ziraat Odası Başkan Vekili Adnan Uygun(64), Türk Kızılay’ı tarafından 35. Bağışı nedeniyle altın madalya ile ödüllendirildi. Örnek bağışçı Adnan Uygun 45. Kan bağışı için ise plaket alacak. Düzenli olarak her yıl yaptığı kan bağışları ile dikkat çeken Adnan Uygun, daha önceki yıllarda verdiği 15. Kan bağışında bronz ve 25. Kan bağışında gümüş madalya ile ödüllendirildiğini, 35. kan bağışı içinde altın madalya ile ödüllendirildiğini, son olarak önceki ay yaptığı 45. Kan bağışı nedeniyle de önümüzdeki günlerde Kızılay tarafından plaket ile ödüllendirileceğini söyledi. Gönüllü bağışçı Adnan Uygun’u ziyaret eden Kızılay Amasya Kan Bağışı Yetkilisi, insanlara umut olmak adına sorumluluğunu 45 kez yerine getiren ve bu duyarlı davranışıyla topluma örnek olan Adnan Uygun’a 35. Kan bağışı nedeniyle hak ettiği altın madalyasını takdim ederek katkıları için teşekkür etti. Kızılay yetkililerine teşekkür ederek Kan bağışının bir insanlık görevi olduğuna dikkat çeken gönüllü bağışçı Adnan Uygun ise; kimin ne zaman hangi şartlarda kana ihtiyaç duyacağının belli olmayacağını ve Kan ihtiyacının süreklilik arz ettiğini, kendisinin de elinden geldiğince bu konuda hassasiyet göstererek Kızılay’a katkıda bulunmaya çalıştığını, Bu güne kadar 45 defa kan bağışında bulunduğunu ve vermeye devam edeceğini, ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, çevresindekileri de kan bağışına teşvik ettiğini, bir vatandaşlık görevi olan kan bağışına herkesin destek vererek ihtiyacı olan insanlara umut olmaları gerektiğini belirtti. Kızılay’ın kan bağışçılarını ödüllendirmesinin de çok anlamlı olduğunu belirten Adnan Uygun; “toplumda farkındalık ve duyarlılık oluşturmak, teşvik etmek, yapılan iyiliğe ve bağışçıya teşekkür etmek adına oldukça değerli bir davranış ve yaklaşımdır. Sembolikte olsa bronz, gümüş ve altın madalya almak benim için elbette büyük bir mutluluk. Bu vesile ile değerli Kızılay kurumumuza teşekkür ediyorum. Kızılay’ımıza sahip çıkalım, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu ve kaynağının sadece insan vücudu olduğunu aklımızdan çıkarmadan kan veremeye devam edelim.” Dedi. Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan
ÖRNEK KAN BAĞIŞÇI ALTIN MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Bugüne kadar 45 ünite kan bağışında bulunan Ziraat Odası Başkan Vekili Adnan Uygun(64), Türk Kızılay’ı tarafından 35. Bağışı nedeniyle altın madalya ile ödüllendirildi. Örnek bağışçı Adnan Uygun 45. Kan bağışı için ise plaket alacak.

Düzenli olarak her yıl yaptığı kan bağışları ile dikkat çeken Adnan Uygun, daha önceki yıllarda verdiği 15. Kan bağışında bronz ve 25. Kan bağışında gümüş madalya ile ödüllendirildiğini, 35. kan bağışı içinde altın madalya ile ödüllendirildiğini, son olarak önceki ay yaptığı 45. Kan bağışı nedeniyle de önümüzdeki günlerde Kızılay tarafından plaket ile ödüllendirileceğini söyledi.

Gönüllü bağışçı Adnan Uygun’u ziyaret eden Kızılay Amasya Kan Bağışı Yetkilisi, insanlara umut olmak adına sorumluluğunu 45 kez yerine getiren ve bu duyarlı davranışıyla topluma örnek olan Adnan Uygun’a 35. Kan bağışı nedeniyle hak ettiği altın madalyasını takdim ederek katkıları için teşekkür etti.

Kızılay yetkililerine teşekkür ederek Kan bağışının bir insanlık görevi olduğuna dikkat çeken gönüllü bağışçı Adnan Uygun ise; kimin ne zaman hangi şartlarda kana ihtiyaç duyacağının belli olmayacağını ve Kan ihtiyacının süreklilik arz ettiğini, kendisinin de elinden geldiğince bu konuda hassasiyet göstererek Kızılay’a katkıda bulunmaya çalıştığını, Bu güne kadar 45 defa kan bağışında bulunduğunu ve vermeye devam edeceğini, ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, çevresindekileri de kan bağışına teşvik ettiğini, bir vatandaşlık görevi olan kan bağışına herkesin destek vererek ihtiyacı olan insanlara umut olmaları gerektiğini belirtti.

Kızılay’ın kan bağışçılarını ödüllendirmesinin de çok anlamlı olduğunu belirten Adnan Uygun; “toplumda farkındalık ve duyarlılık oluşturmak, teşvik etmek, yapılan iyiliğe ve bağışçıya teşekkür etmek adına oldukça değerli bir davranış ve yaklaşımdır. Sembolikte olsa bronz, gümüş ve altın madalya almak benim için elbette büyük bir mutluluk. Bu vesile ile değerli Kızılay kurumumuza teşekkür ediyorum. Kızılay’ımıza sahip çıkalım, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu ve kaynağının sadece insan vücudu olduğunu aklımızdan çıkarmadan kan veremeye devam edelim.” Dedi.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.