Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞEREF HALI SAHA EFSANELER LİG TURNUVASI ÇEYREK FİNAL VE YARI FİNAL MAÇLARI TAMAMLANDI

Spor 18.02.2024 - 12:27, Güncelleme: 18.02.2024 - 12:27 1877+ kez okundu.
 

ŞEREF HALI SAHA EFSANELER LİG TURNUVASI ÇEYREK FİNAL VE YARI FİNAL MAÇLARI TAMAMLANDI

ŞEREF HALI SAHA EFSANELER LİG TURNUVASI ÇEYREK FİNAL VE YARI FİNAL MAÇLARI TAMAMLANDI
Birbirinden çekişmeli geçen finallerde alınan sonuçlar çeyrek finalde Şeref spor Fk ile Amasya spor Fk karşı karşıya geldi.Çekişmeli maçın ilk devresini Şeref spor 1-0 önde tamamladı. İkinci yarı ise Amasya Fk’nın maçın son dakikalarında kazandığı penaltıyla maç 1-1 oldu. Normal süresi 1-1 biten maçta 5’er dakika uzatma oynandı. 10. Dakikalık uzatmalar sonunda da eşitlik bozulmadı ve maç penaltılara kaldı. Kullanılan penaltılar sonunda ise 5-4 Amasya Fk maçı kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Diğer çekerek final maçında Rabona Fk ile Eraslan spor karşı karşıya geldi. İlk yarı maç ortada geçti, ikinci yarı hızlı başladı ve art arta ataklarıyla Rabona Fk 2 gol birden bulup maçı 2-0 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Turnuvanın Yarı Final maçında Rabona Fk ile Amasya Fk karşılaştı. Oldukça tempolu başlayan maçta iki takımında rakip kalede pozisyonlar üretti. Ancak her iki takımın kalecileri de gole izin vermedi. İlk yarı Amasya Fk aradığı golü buldu ve ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarı Rabona Fk bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamadı. Amasya Fk ise geliştirdiği bir atakta 2. Golü buldu ve maçı 2-0 kazanarak adını finale yazdırdı. Turnuva Finalin adı Amasya Fk-Tatküpü Fk oldu. Final maçı ise 16 Şubat Cuma günü Saat:21.00’da Şeref Halı Daha Spor Kompleksinde oynanacaktır. Tüm sporseverler davetlidir. Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan
ŞEREF HALI SAHA EFSANELER LİG TURNUVASI ÇEYREK FİNAL VE YARI FİNAL MAÇLARI TAMAMLANDI

Birbirinden çekişmeli geçen finallerde alınan sonuçlar çeyrek finalde Şeref spor Fk ile Amasya spor Fk karşı karşıya geldi.Çekişmeli maçın ilk devresini Şeref spor 1-0 önde tamamladı. İkinci yarı ise Amasya Fk’nın maçın son dakikalarında kazandığı penaltıyla maç 1-1 oldu. Normal süresi 1-1 biten maçta 5’er dakika uzatma oynandı.

10. Dakikalık uzatmalar sonunda da eşitlik bozulmadı ve maç penaltılara kaldı. Kullanılan penaltılar sonunda ise 5-4 Amasya Fk maçı kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Diğer çekerek final maçında Rabona Fk ile Eraslan spor karşı karşıya geldi. İlk yarı maç ortada geçti, ikinci yarı hızlı başladı ve art arta ataklarıyla Rabona Fk 2 gol birden bulup maçı 2-0 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Turnuvanın Yarı Final maçında Rabona Fk ile Amasya Fk karşılaştı. Oldukça tempolu başlayan maçta iki takımında rakip kalede pozisyonlar üretti. Ancak her iki takımın kalecileri de gole izin vermedi. İlk yarı Amasya Fk aradığı golü buldu ve ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı Rabona Fk bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamadı. Amasya Fk ise geliştirdiği bir atakta 2. Golü buldu ve maçı 2-0 kazanarak adını finale yazdırdı.

Turnuva Finalin adı Amasya Fk-Tatküpü Fk oldu. Final maçı ise 16 Şubat Cuma günü Saat:21.00’da Şeref Halı Daha Spor Kompleksinde oynanacaktır. Tüm sporseverler davetlidir.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.