Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI, SULUOVA’DAKİ BESİ İŞLETMELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Bölgesel 18.02.2024 - 12:25, Güncelleme: 18.02.2024 - 12:25 1882+ kez okundu.
 

TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI, SULUOVA’DAKİ BESİ İŞLETMELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI, SULUOVA’DAKİ BESİ İŞLETMELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.
Amasya’ya gelerek bir dizi programlara katılan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ardından ziyaret ettiği Suluova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi(TDİ Besi OSB) ile Zennunlar A.Ş. tesislerinde incelemelerde bulundu. Beraberindeki Amasya Valisi Yılmaz Doruk, AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez, Suluova Kaymakamı Şafak Gürçam, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, AK Parti İl Başkanı Ekrem Toto, Suluova İlçe Başkanı Mustafa Şen, il ve ilçe kurum amirleri, STK temsilcileri ile birlikte ilk ziyaretini Suluova TDİ Besi OSB’de faaliyet gösteren Remzi Özuzma’ya ait 250 başlık besi işletmesine gerçekleştiren Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ardından Amasya bölgesinin en büyük besi işletmesi konumunda olan Saygılı köyündeki Zennunlar A.Ş. Besi, Biyogaz ve Gübre Üretim tesislerinde incelemelerde bulunarak işletme sahipleri Uğur Aslan Zennun ve Oğuzhan Zennun’dan faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suluova TDİ Besi OSB’nin Türkiye’deki örnek projelerinden biri olduğunu, ülkemizde önemli bir yere sahip Amasya ve Suluova bölgesindeki tarım ve hayvancılık potansiyelinin daha da arttırılması için desteklediklerini söyledi. Suluova’da örneği bulunan organize tarım bölgelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Bakan İbrahim Yumaklı, burada yaptığı açıklamasında, farklı illerde farklı lokasyonlarda hem bitkisel hem de hayvansal üretim ile ilgili organize tarım bölgelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydetti. Amasya ve Suluova’nın tarım ve hayvancılıkta Türkiye’nin önemli kentlerinden biri olduğuna dikkat çeken Bakan İbrahim Yumaklı, Suluova TDİ Besi OSB’nin de örnek teşkil ettiğinin altını çizdi. Bakan İbrahim Yumaklı; “Organize tarım bölgeleri bitkisel, hayvansal üretimde üretimimizi arttırmak, verimli ve kaliteli üretime sahip olmak adına üreticilerimizin birbirlerine tecrübe aktarımı ile hem nitelik olarak hem nicelik olarak daha fazla üretim yapılmasına sebep olacak olan en önemli unsurlardan bir tanesi. Amacımız tüketicimizi makul fiyatla ürüne kavuşturmak ama aynı zamanda üretimimizi artırarak üreticilerimizin sürdürülebilir üretimini yapabileceği geliri elde etmesini sağlamaktır. Biz kim üretim yaparsa, Türkiye’nin ihtiyacı olan üretimi ve bu üretimden elde edilen bu ihtiyacın fazlası olanı da ihraç ederek ülkemize döviz kazandırmakla ilgili kim varsa onların yanındayız. Ülkemizde üretim sürdürülebilir olsun, verimli olsun, kaliteli olsun. Üreticiler, ürettiklerinin ve emeğinin karşılığını alsın. Tüketicilerde makul fiyatlara ihtiyaçları olan gıda ürünlerine ulaşsınlar. Bunun olması için Türkiye’nin dört bir tarafından bakanlığımız bütün çalışanlarıyla sahada.” Dedi. Bakan İbrahim Yumaklı, Suluova’daki incelemelerinin ardından Amasya’daki programlarına devam etti. Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan
TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI, SULUOVA’DAKİ BESİ İŞLETMELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Amasya’ya gelerek bir dizi programlara katılan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ardından ziyaret ettiği Suluova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi(TDİ Besi OSB) ile Zennunlar A.Ş. tesislerinde incelemelerde bulundu.

Beraberindeki Amasya Valisi Yılmaz Doruk, AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez, Suluova Kaymakamı Şafak Gürçam, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, AK Parti İl Başkanı Ekrem Toto, Suluova İlçe Başkanı Mustafa Şen, il ve ilçe kurum amirleri, STK temsilcileri ile birlikte ilk ziyaretini Suluova TDİ Besi OSB’de faaliyet gösteren Remzi Özuzma’ya ait 250 başlık besi işletmesine gerçekleştiren Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ardından Amasya bölgesinin en büyük besi işletmesi konumunda olan Saygılı köyündeki Zennunlar A.Ş. Besi, Biyogaz ve Gübre Üretim tesislerinde incelemelerde bulunarak işletme sahipleri Uğur Aslan Zennun ve Oğuzhan Zennun’dan faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suluova TDİ Besi OSB’nin Türkiye’deki örnek projelerinden biri olduğunu, ülkemizde önemli bir yere sahip Amasya ve Suluova bölgesindeki tarım ve hayvancılık potansiyelinin daha da arttırılması için desteklediklerini söyledi.

Suluova’da örneği bulunan organize tarım bölgelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Bakan İbrahim Yumaklı, burada yaptığı açıklamasında, farklı illerde farklı lokasyonlarda hem bitkisel hem de hayvansal üretim ile ilgili organize tarım bölgelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Amasya ve Suluova’nın tarım ve hayvancılıkta Türkiye’nin önemli kentlerinden biri olduğuna dikkat çeken Bakan İbrahim Yumaklı, Suluova TDİ Besi OSB’nin de örnek teşkil ettiğinin altını çizdi.

Bakan İbrahim Yumaklı; “Organize tarım bölgeleri bitkisel, hayvansal üretimde üretimimizi arttırmak, verimli ve kaliteli üretime sahip olmak adına üreticilerimizin birbirlerine tecrübe aktarımı ile hem nitelik olarak hem nicelik olarak daha fazla üretim yapılmasına sebep olacak olan en önemli unsurlardan bir tanesi. Amacımız tüketicimizi makul fiyatla ürüne kavuşturmak ama aynı zamanda üretimimizi artırarak üreticilerimizin sürdürülebilir üretimini yapabileceği geliri elde etmesini sağlamaktır. Biz kim üretim yaparsa, Türkiye’nin ihtiyacı olan üretimi ve bu üretimden elde edilen bu ihtiyacın fazlası olanı da ihraç ederek ülkemize döviz kazandırmakla ilgili kim varsa onların yanındayız. Ülkemizde üretim sürdürülebilir olsun, verimli olsun, kaliteli olsun. Üreticiler, ürettiklerinin ve emeğinin karşılığını alsın. Tüketicilerde makul fiyatlara ihtiyaçları olan gıda ürünlerine ulaşsınlar. Bunun olması için Türkiye’nin dört bir tarafından bakanlığımız bütün çalışanlarıyla sahada.” Dedi.

Bakan İbrahim Yumaklı, Suluova’daki incelemelerinin ardından Amasya’daki programlarına devam etti.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.