Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Hakkımızda
Suluova Haber

Suluova'nın görüntülü haber servisi yapan ilk özel sektörü olan suluovahaber.com  2005 yılında tarafımdan kurulmuştur. Özel  yayın hayatına başlaması ile birlikte, doğru, hızlı ve objektif haberciliği kendisine ilke edinen suluovahaber, suluova'da hizmet vermektedir.

suluovahaber, bölgesel olarak ilçemiz ,ilimiz ve bölgemizde,  dijital fotoğraf makinesiyle, görüntülü, yazılı ve fotoğraflı haber üretmektedir. Merkezimize ulaşan ve işlenen haberlerden, günlük  görüntü, haber metni ve  fotoğraf, suluovahaber.com web sitemizde  internet üzerinden servis edilmektedir. Profesyonel olarak  faaliyetlerde bulunan suluovahaber, haberlere hızlı ulaşma, canlı yayın yapabilme yeteneklerine sahiptir. suluovahaber, operasyonel güç, hız ve aktivasyon açısından değerlendirildiğinde bölgemizin en güçlü haber ajanslarından biridir. Kurulduğu yıldan itibaren ilçemiz ve bölgemizde habercilikte yeni bir soluk getirmiştir.

suluovahaber, suluova'da görüntülerini dijital olarak arşivleyen ilk ajanstır. 

Kendiimkanlarımızla canlı yayın araçlarını kullanan suluovahaber, hizmet kalitesini artırma çabası içinde olan suluovahaber,  yerel ve bölgesel medyanın da haber ihtiyaçlarını hızlı ve güvenilir şekilde temin etmelerinde ajans olarak önemli destek vermektedir.

suluovahaber, olayları ilk, doğru, objektif olarak kamuoyuna duyurma misyonunu başarılı bir şekilde devam ettirmektedir. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.