Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BÖLGESEL AMATÖR LİGDE SEZON BAŞLIYOR

Spor 15.10.2023 - 18:11, Güncelleme: 15.10.2023 - 18:11 1120+ kez okundu.
 

BÖLGESEL AMATÖR LİGDE SEZON BAŞLIYOR

TFF 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig(BAL) Sezonu 14-15 Ekim’de oynanacak maçlarla başlıyor.
-TFF 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig(BAL) Sezonu 14-15 Ekim’de oynanacak maçlarla başlıyor. BAL Temsilcimiz Suluova Sebatspor, Çankırı Saray 18 Spor ile deplasman da oynayacağı karşılaşma ile sezona başlıyor. Suluova Sebatspor ile Çankırı Saray 18 Spor BAL’da ilk defa aynı grupta yer alırken aralarında oynayacakları ligin ilk maçı da BAL tarihinde ki ilk karşılaşmaları olacak. -SEBATSPOR ÇANKIRI SARAY 18 MAÇINA HAZIR Lige deplasmanda başlayacak olan Sebatspor’un hazırlıklarını tamamlayarak maç gününü beklemeye başladığını belirten Sebatspor Teknik Direktörü Volkan Bozkurt; “Sezon öncesi hazırlıklarını bitirdik ve artık lige başlayabiliriz. Takımımızın eksik bölgelerine yapılan transferlerle lige iyi bir başlangıç yapmayı planlıyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. Son hazırlık maçlarını izledik. Ben takımıma güveniyorum. Çalışmalar da gösterdikleri istek ve arzu beni heyecanlandırıyor. İyi futbol ile iyi skor alacağız.” dedi. -SEBATSPOR’ DA EKSİK YOK. Suluova Sentetik Çim Sahada Teknik Direktörü Volkan Bozkurt yönetiminde ısınma hareketleri ile başlayan antrenman taktik çalışma ile son buldu. Sakat oyuncunun olmadığı takımda tüm futbolcuların katıldığı antrenmanı Kulüp Başkanı Rahim Yurt ve As Başkan Dursun Sarıkaş birlikte takip etti. -FAİR PLAY KURALLARI GEÇERLİ OLSUN. Lige şampiyonluk hedefiyle başlayacaklarını belirten Başkan Rahim Yurt; “İlk maç, ilk heyecan. İlk maçın deplasmanda olması bizi daha da motive ediyor. Evimizdeki ligin ikinci maçına deplasmanda kazanıp kendi taraftarımız önüne 3 puan alarak çıkmak istiyoruz. Bu yıl parolamız şampiyonluk. Ama tüm bunlar olurken fair play kuralları çerçevesinde dostluğun baki olduğunu da unutmayacağız’ dedi. -SON MAÇLARINI KAYBETMEDİ Geçtiğimiz sezonu kendi evinde Gümüşhane Telekomsporu 3-0 ve Görele Sporu da deplasmanda 2-1 yenerek kapatan Suluova Sebatspor, playout maçında ise rakibini 3-0 yenerek sezonu bitirmişti. Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan
TFF 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig(BAL) Sezonu 14-15 Ekim’de oynanacak maçlarla başlıyor.

-TFF 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig(BAL) Sezonu 14-15 Ekim’de oynanacak maçlarla başlıyor.

BAL Temsilcimiz Suluova Sebatspor, Çankırı Saray 18 Spor ile deplasman da oynayacağı karşılaşma ile sezona başlıyor.

Suluova Sebatspor ile Çankırı Saray 18 Spor BAL’da ilk defa aynı grupta yer alırken aralarında oynayacakları ligin ilk maçı da BAL tarihinde ki ilk karşılaşmaları olacak.

-SEBATSPOR ÇANKIRI SARAY 18 MAÇINA HAZIR

Lige deplasmanda başlayacak olan Sebatspor’un hazırlıklarını tamamlayarak maç gününü beklemeye başladığını belirten Sebatspor Teknik Direktörü Volkan Bozkurt; “Sezon öncesi hazırlıklarını bitirdik ve artık lige başlayabiliriz. Takımımızın eksik bölgelerine yapılan transferlerle lige iyi bir başlangıç yapmayı planlıyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. Son hazırlık maçlarını izledik. Ben takımıma güveniyorum. Çalışmalar da gösterdikleri istek ve arzu beni heyecanlandırıyor. İyi futbol ile iyi skor alacağız.” dedi.

-SEBATSPOR’ DA EKSİK YOK.

Suluova Sentetik Çim Sahada Teknik Direktörü Volkan Bozkurt yönetiminde ısınma hareketleri ile başlayan antrenman taktik çalışma ile son buldu. Sakat oyuncunun olmadığı takımda tüm futbolcuların katıldığı antrenmanı Kulüp Başkanı Rahim Yurt ve As Başkan Dursun Sarıkaş birlikte takip etti.

-FAİR PLAY KURALLARI GEÇERLİ OLSUN.

Lige şampiyonluk hedefiyle başlayacaklarını belirten Başkan Rahim Yurt; “İlk maç, ilk heyecan. İlk maçın deplasmanda olması bizi daha da motive ediyor. Evimizdeki ligin ikinci maçına deplasmanda kazanıp kendi taraftarımız önüne 3 puan alarak çıkmak istiyoruz. Bu yıl parolamız şampiyonluk. Ama tüm bunlar olurken fair play kuralları çerçevesinde dostluğun baki olduğunu da unutmayacağız’ dedi.

-SON MAÇLARINI KAYBETMEDİ

Geçtiğimiz sezonu kendi evinde Gümüşhane Telekomsporu 3-0 ve Görele Sporu da deplasmanda 2-1 yenerek kapatan Suluova Sebatspor, playout maçında ise rakibini 3-0 yenerek sezonu bitirmişti.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.