Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KURTULUŞ YOLU BİSİKLET TURU SULUOVA’DAN GEÇTİ

Bölgesel 02.09.2023 - 09:13, Güncelleme: 02.09.2023 - 09:13 2689+ kez okundu.
 

KURTULUŞ YOLU BİSİKLET TURU SULUOVA’DAN GEÇTİ

KURTULUŞ YOLU BİSİKLET TURU SULUOVA’DAN GEÇTİ
-SAMKON TarafındanCumhuriyetin 100’üncü Yılına ithafen organize edilen Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Suluova’dan geçerek Amasya’ya devam etti. Cumhuriyetin 100’üncü Yılına özel olarak düzenlenen ve Samsun’dan başlayıp Ankara’da sona erecek olan 600 kilometrelik Kurtuluş Yolu Bisiklet Turunda Cumhuriyet için pedal çeviren yüzlerce bisikletli Suluova’dan geçerek Amasya’ya ulaştı. Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonunun(SAMKON) ortaklaşa düzenlediği Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun Havza-Ladik-Suluova-Amasya etabı tamamlandı. Cumhuriyetin kuruluşu için Samsun’dan Ankara’ya pedal çeviren Yüzlerce Bisikletli, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı Amasya’ya ulaştı. Dün başlayan etkinlik kapsamında Samsun’dan hareket eden yüzlerce bisikletli Havza ilçesinde etabın 1. Turunu tamamladı. Ardından bugün öğleden önce etabın 2. Turu için yola çıkan yüzlerce bisikletli Havza-Ladik üzerinden gelerek Suluova sınırlarına girdikten sonra Kolay köyü kavşağından Saraydüzü Mahallesine girdi. Ardından bu bölgedeki karayolu üzerinden Yeni Mahalle Salı semt pazar yeri mevkisindeki kavşaktan dönerek Amasya yönüne doğru ilerledi.   Suluova’dan geçecek bisikletliler için öncesinden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz, bariyer ve şeritlerle güzergah boyunca gerekli tedbirleri alarak olası aksaklıkların önüne geçip Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun Suluova etabının sorunsuz geçilmesini sağlarken Bisikletliler ilçemizden geçen güzergah boyunca Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Balcı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.   Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun 2. Etabı olan Havza-Ladik-Suluova-Amasya etabı Amasya Saraydüzü Kışla Binası önünde sona erdi. Samsun’dan Ankara’ya tarihin izinde 600 kilometre pedal çevirecek olan bisikletçilere Amasya’da Vali Yardımcısı Faruk Ekiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çoban ve vatandaşlar Saraydüzü Kışla Binası’nda karşıladılar. Havza-Suluova-Amasya etabını, 22 yaşındaki Spor Toto Bisiklet Takımı Sporcusu Doğukan Arıkan birincilikle tamamladı. Doğukan Arıkan’a madalyası Amasya Vali Yardımcısı Faruk Ekiz tarafından takdim edildi. Etabı başarıyla tamamlayarak dereceye giren sporculara da ödüller verildi. Amasya etabını tamamlayan sporcular yarında bisiklet turunun Çorum etabı için pedal çevirmek üzere yola çıkacaklar. 10 takım 57 bisikletçi sporcunun katıldığı Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Samsun, Havza, Ladik, Suluova, Amasya, Çorum, Çankırı ve Ankara Kahramankazan ilçesinde son bulacak.  4 Etap halinde yapılan bisiklet turu 4 gün sonunda tamamlanmış olacak. Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan
KURTULUŞ YOLU BİSİKLET TURU SULUOVA’DAN GEÇTİ

-SAMKON TarafındanCumhuriyetin 100’üncü Yılına ithafen organize edilen Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Suluova’dan geçerek Amasya’ya devam etti.

Cumhuriyetin 100’üncü Yılına özel olarak düzenlenen ve Samsun’dan başlayıp Ankara’da sona erecek olan 600 kilometrelik Kurtuluş Yolu Bisiklet Turunda Cumhuriyet için pedal çeviren yüzlerce bisikletli Suluova’dan geçerek Amasya’ya ulaştı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonunun(SAMKON) ortaklaşa düzenlediği Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun Havza-Ladik-Suluova-Amasya etabı tamamlandı. Cumhuriyetin kuruluşu için Samsun’dan Ankara’ya pedal çeviren Yüzlerce Bisikletli, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı Amasya’ya ulaştı.

Dün başlayan etkinlik kapsamında Samsun’dan hareket eden yüzlerce bisikletli Havza ilçesinde etabın 1. Turunu tamamladı. Ardından bugün öğleden önce etabın 2. Turu için yola çıkan yüzlerce bisikletli Havza-Ladik üzerinden gelerek Suluova sınırlarına girdikten sonra Kolay köyü kavşağından Saraydüzü Mahallesine girdi. Ardından bu bölgedeki karayolu üzerinden Yeni Mahalle Salı semt pazar yeri mevkisindeki kavşaktan dönerek Amasya yönüne doğru ilerledi.  

Suluova’dan geçecek bisikletliler için öncesinden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz, bariyer ve şeritlerle güzergah boyunca gerekli tedbirleri alarak olası aksaklıkların önüne geçip Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun Suluova etabının sorunsuz geçilmesini sağlarken Bisikletliler ilçemizden geçen güzergah boyunca Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Balcı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.  

Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun 2. Etabı olan Havza-Ladik-Suluova-Amasya etabı Amasya Saraydüzü Kışla Binası önünde sona erdi. Samsun’dan Ankara’ya tarihin izinde 600 kilometre pedal çevirecek olan bisikletçilere Amasya’da Vali Yardımcısı Faruk Ekiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çoban ve vatandaşlar Saraydüzü Kışla Binası’nda karşıladılar.

Havza-Suluova-Amasya etabını, 22 yaşındaki Spor Toto Bisiklet Takımı Sporcusu Doğukan Arıkan birincilikle tamamladı. Doğukan Arıkan’a madalyası Amasya Vali Yardımcısı Faruk Ekiz tarafından takdim edildi. Etabı başarıyla tamamlayarak dereceye giren sporculara da ödüller verildi.

Amasya etabını tamamlayan sporcular yarında bisiklet turunun Çorum etabı için pedal çevirmek üzere yola çıkacaklar.

10 takım 57 bisikletçi sporcunun katıldığı Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Samsun, Havza, Ladik, Suluova, Amasya, Çorum, Çankırı ve Ankara Kahramankazan ilçesinde son bulacak.  4 Etap halinde yapılan bisiklet turu 4 gün sonunda tamamlanmış olacak.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.