Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yeşilırmak'ta 1,7 metrelik yayın balığı yakalandı

Bölgesel 02.10.2023 - 08:58, Güncelleme: 02.10.2023 - 08:58 1325+ kez okundu.
 

Yeşilırmak'ta 1,7 metrelik yayın balığı yakalandı

Yeşilırmak Nehri'nde 55 kilogram ağırlığında ve 1 metre 70 santimetre uzunluğunda yayın balığı yakalandı.
Amasya'da balıkçılık yapan Enes Topsakal, Yeşilırmak'ta avlanırken oltasına büyük bir balık takıldı. Avını oltayla çekemeyen Topsakal, arkadaşlarının yardımı ile kıyıya çıkardı. Topsakal, yayın balığının 55 kilogram ağırlığında ve 1 metre 70 santimetre uzunluğunda olduğunu belirledi. İş yerine götürdüğü balığı bir süre sergiledikten sonra satmak için parçalara ayıran Topsakal, gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle büyüklükte bir balık tuttukları için mutlu olduklarını söyledi. Kilosu 230 liradan satılacak Topsakal, balığın kilosunun 230 liradan satılacağını bildirerek, "Bu balığın en büyük özelliği, zarar vermeden tutabilmek için yüzerek tutulmasıdır. Olta kırıldıktan sonra, arkadaşım da profesyonel yüzücü olduğu için ırmağa girdi direkt koluna taktı aldı, çıktı. Oltayla alma gibi bir şansımız yok zaten." diye konuştu.
Yeşilırmak Nehri'nde 55 kilogram ağırlığında ve 1 metre 70 santimetre uzunluğunda yayın balığı yakalandı.

Amasya'da balıkçılık yapan Enes Topsakal, Yeşilırmak'ta avlanırken oltasına büyük bir balık takıldı.

Avını oltayla çekemeyen Topsakal, arkadaşlarının yardımı ile kıyıya çıkardı. Topsakal, yayın balığının 55 kilogram ağırlığında ve 1 metre 70 santimetre uzunluğunda olduğunu belirledi.

İş yerine götürdüğü balığı bir süre sergiledikten sonra satmak için parçalara ayıran Topsakal, gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle büyüklükte bir balık tuttukları için mutlu olduklarını söyledi.

Kilosu 230 liradan satılacak

Topsakal, balığın kilosunun 230 liradan satılacağını bildirerek, "Bu balığın en büyük özelliği, zarar vermeden tutabilmek için yüzerek tutulmasıdır. Olta kırıldıktan sonra, arkadaşım da profesyonel yüzücü olduğu için ırmağa girdi direkt koluna taktı aldı, çıktı. Oltayla alma gibi bir şansımız yok zaten." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.