Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Halim Murad ZENNUN
Köşe Yazarı
Halim Murad ZENNUN
 

Merhaba Emeklilik

Çok kıymetli arkadaşlarım,hemşehrilerim. 32 yıldır eğitim hizmetlerinde geçirmiş olduğum çok güzel anılar biriktirdiğim öğretmenlik hayatımı inşaalah tamamlamış bulunmaktayım. Hayat bir yolculukmuş.Hatalarla,derslerle verdiğimiz sınavlarla tamamladığımız bir yolculuk.Bende hatalar yapmışımdır.Bilmeden yada bilerek kırdığım insanlar olmuştur.İnşaallah bana haklarını helal etsinler.Benden yana helal olsun.Çok güzel anılar edindim.Çok değerli arkadaşlarla çalışma fırsatım oldu.Hepsini çok seviyorum hayatları mutlu ve güzel olsun.Hepsine teşekkür ediyorum.    Hem bir teşekkür hemde artık bu köşede zaman zaman yazılar yazarak hasbihal ederiz inşaallah.  Hepiniz sağlıcakla kalın...
Ekleme Tarihi: 28 Nisan 2023 - Cuma
Halim Murad ZENNUN

Merhaba Emeklilik

Çok kıymetli arkadaşlarım,hemşehrilerim. 32 yıldır eğitim hizmetlerinde geçirmiş olduğum çok güzel anılar biriktirdiğim öğretmenlik hayatımı inşaalah tamamlamış bulunmaktayım.

Hayat bir yolculukmuş.Hatalarla,derslerle verdiğimiz sınavlarla tamamladığımız bir yolculuk.Bende hatalar yapmışımdır.Bilmeden yada bilerek kırdığım insanlar olmuştur.İnşaallah bana haklarını helal etsinler.Benden yana helal olsun.Çok güzel anılar edindim.Çok değerli arkadaşlarla çalışma fırsatım oldu.Hepsini çok seviyorum hayatları mutlu ve güzel olsun.Hepsine teşekkür ediyorum.   

Hem bir teşekkür hemde artık bu köşede zaman zaman yazılar yazarak hasbihal ederiz inşaallah. 

Hepiniz sağlıcakla kalın...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.