Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Halim Murad ZENNUN
Köşe Yazarı
Halim Murad ZENNUN
 

Kapadokya

32 yıllık meslek hayatımı bu yıl emekli olarak bitirdim.Çalışma hayatım boyunca eğitim ve öğretim faaliyetlerini  öğrencilerimin ahlaklı birer birey olmaları için çabaladım.Bunun meyvelerini öğrencilerimde gördükçe çok mutlu oldum.Tabiki öğretirken öğreniyoruzda.Öğretmen olmak gurur verici bir meslek. Son 10 yılımı hasbel kader Zübeyde Hanım İlkokulunda idareci olarak geçirdim.Elimden gelenin her zaman en iyisini yapmaya , çalışma arkadaşlarımla huzurlu,uyumlu ve sıcak kanlı olmaya çaba gösterdim.Ben çok güzel arkadaşlarla çalıştığımı düşünüyorum.Bir çok anılar biriktirdik.Bu güzel anılara en güzelini de çok değerli arkadaşlarım beni onure ederek emeklilik hediyesi olarak eşimle beni  Kapadokya’ya tatile gönderdiler.Bizi çok mutlu ve onure ettiler.Ömür boyu unutamayacağım bu güzel hediyeleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Hep yüzleri gülsün sağlıcakla kalsınlar.
Ekleme Tarihi: 14 Mayıs 2023 - Pazar
Halim Murad ZENNUN

Kapadokya

32 yıllık meslek hayatımı bu yıl emekli olarak bitirdim.Çalışma hayatım boyunca eğitim ve öğretim faaliyetlerini  öğrencilerimin ahlaklı birer birey olmaları için çabaladım.Bunun meyvelerini öğrencilerimde gördükçe çok mutlu oldum.Tabiki öğretirken öğreniyoruzda.Öğretmen olmak gurur verici bir meslek.

Son 10 yılımı hasbel kader Zübeyde Hanım İlkokulunda idareci olarak geçirdim.Elimden gelenin her zaman en iyisini yapmaya , çalışma arkadaşlarımla huzurlu,uyumlu ve sıcak kanlı olmaya çaba gösterdim.Ben çok güzel arkadaşlarla çalıştığımı düşünüyorum.Bir çok anılar biriktirdik.Bu güzel anılara en güzelini de çok değerli arkadaşlarım beni onure ederek emeklilik hediyesi olarak eşimle beni  Kapadokya’ya tatile gönderdiler.Bizi çok mutlu ve onure ettiler.Ömür boyu unutamayacağım bu güzel hediyeleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Hep yüzleri gülsün sağlıcakla kalsınlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.