Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Özkan ÇOBANOĞLU
Köşe Yazarı
Özkan ÇOBANOĞLU
 

Allah De Ötesini Bırak

Cehennem ehli, cehennem kapısında şeytanın yakasına yapışarak şöyle diyecek: “-Senin yüzünden geldik buraya ey melun! İblis onlara: Bir dakika siz beni dünyada gördünüz mü?Peki sesimi duydunuz mu? Diye soracak. Bu sorulara isnaden cehennem ehli görmedik ve duymadık diye cevap verecek. İblis devam ederek peki siz dünyada hiç Allah’tan söz eden insan , hoca görmediniz mi? Sizler hiç Kur’an-ı Kerim ve Hadisi Şerif okumadınız mı? Dinden Allah’tan söz eden duymadınız mı? Cehennem ehli “gördük,okuduk ve duyduk” diye cevap verecek.İblis diyecek ki: “yani siz gördüğünüze ve duyduğunuza değil de,görmediğinize ve duymadığınıza tabii olup mu buraya geldiniz?Siz gidin kendinizi ayıplayın.Benimki sadece vesveseden ibarettir.Siz gerçeklere değilde bir fısıltıya itibar ettiniz. Gerçek Hayâ Cenab’ı Hakk’ın men ettiği günahları, kimsenin olmadığı yerde “Cenab’ı Hakk işitir,görür,bilir” diye iman ederek terk etmektir. Rabbul Alemin cümlemizi cehennem ehlinden değilde, cennet ehlinden olmayı nasip ve müesser eylesin.Amîn…
Ekleme Tarihi: 24 Ağustos 2023 - Perşembe
Özkan ÇOBANOĞLU

Allah De Ötesini Bırak

Cehennem ehli, cehennem kapısında şeytanın yakasına yapışarak şöyle diyecek:

“-Senin yüzünden geldik buraya ey melun!

İblis onlara:

Bir dakika siz beni dünyada gördünüz mü?Peki sesimi duydunuz mu? Diye soracak.

Bu sorulara isnaden cehennem ehli görmedik ve duymadık diye cevap verecek.

İblis devam ederek peki siz dünyada hiç Allah’tan söz eden insan , hoca görmediniz mi? Sizler hiç Kur’an-ı Kerim ve Hadisi Şerif okumadınız mı? Dinden Allah’tan söz eden duymadınız mı?

Cehennem ehli “gördük,okuduk ve duyduk” diye cevap verecek.İblis diyecek ki:

“yani siz gördüğünüze ve duyduğunuza değil de,görmediğinize ve duymadığınıza tabii olup mu buraya geldiniz?Siz gidin kendinizi ayıplayın.Benimki sadece vesveseden ibarettir.Siz gerçeklere değilde bir fısıltıya itibar ettiniz.

Gerçek Hayâ Cenab’ı Hakk’ın men ettiği günahları, kimsenin olmadığı yerde “Cenab’ı Hakk işitir,görür,bilir” diye iman ederek terk etmektir.

Rabbul Alemin cümlemizi cehennem ehlinden değilde, cennet ehlinden olmayı nasip ve müesser eylesin.Amîn…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.