Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Özkan ÇOBANOĞLU
Köşe Yazarı
Özkan ÇOBANOĞLU
 

Tanışalım mı?

1973 yılında Suluova’nın ata mahallesinde dünyaya geldim.İlkokulumu Cumhuriyet İlköğretim Okulunda bitirdikten sonra orta kısmı ve liseyi Suluova İmnam Hatip Lisesinde tamamladım.!992 yılında Liseyi bitirdikten sonra  Mısır El ezher üniversitesinde başlayıpğ 1997 byılında Üniversiteyi bitirdim. 1998 yılında vatani görevimi yapmak üzere 1.Ordu Hava savunma Stinger bölümünde 15 ay vazime yaptıktan sonra evlilik yaptım.Bu evlilikten iki tane evladım dünyaya geldi.daha sonra hayatımı esnaf olarak Suluova’da idamemi sağlamaktayım. Siz değerli okuyucularımıza aldığım üniversite eğitiminin verdiği birikimle sizlere Ahlaki ve Dini mevzularda yardımcı olmaya çalışacağım. Sevgi ve Hürmetlerimi sunarım…Buköşede görüşmak üzere…
Ekleme Tarihi: 30 Mayıs 2023 - Salı
Özkan ÇOBANOĞLU

Tanışalım mı?

1973 yılında Suluova’nın ata mahallesinde dünyaya geldim.İlkokulumu Cumhuriyet İlköğretim Okulunda bitirdikten sonra orta kısmı ve liseyi Suluova İmnam Hatip Lisesinde tamamladım.!992 yılında Liseyi bitirdikten sonra  Mısır El ezher üniversitesinde başlayıpğ 1997 byılında Üniversiteyi bitirdim.

1998 yılında vatani görevimi yapmak üzere 1.Ordu Hava savunma Stinger bölümünde 15 ay vazime yaptıktan sonra evlilik yaptım.Bu evlilikten iki tane evladım dünyaya geldi.daha sonra hayatımı esnaf olarak Suluova’da idamemi sağlamaktayım.

Siz değerli okuyucularımıza aldığım üniversite eğitiminin verdiği birikimle sizlere Ahlaki ve Dini mevzularda yardımcı olmaya çalışacağım.

Sevgi ve Hürmetlerimi sunarım…Buköşede görüşmak üzere…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.